ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ M.ΑΒΕΕΕ από το 1982, εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ελαιοραβδιστικών. Κατάλληλα για κάθε ποικιλία ελιάς.

Παρέχουμε λύσεις σε κάθε ελαιοπαραγωγό που θέλει να έχει αυξημένη και καλύτερης ποιότητας σοδειά·

Εξελίσσουμε ελαιοραβδιστικά που μειώνουν το χρόνο εργασίας και το κόστος της συλλογής, με σεβασμό στο ελαιόδεντρο και στο χειριστή.

Πρωτοπόροι στο χώρο της ελαιοσυλλογής, κατασκευάζουμε αποκλειστικά ελαιοραβδιστικά.

Με ένα αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας παρέχοντας πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνική υποστήριξη.

ΓΙΑΤΙ AGROTECHNIC

Κατασκευάζουμε ελαιοραβδιστικά απο το 1982.
Από τότε είμαστε σε μία συνεχή αποστολή· να εξέλισσουμε ελαιοραβδιστικά που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται απο ελαιοπαραγωγούς σέ όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για απαιτητική επαγγελματική χρήση.

Η συνεχής έρευνα και εξέλιξη, που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία λειτουργίας της εταιρίας, μας έχει καθιερώσει πρωτοπόρους στον τομέα των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων.

H κατασκευή γίνεται στο εργοστάσιο μας στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, Κρητης. Εφαρμόζουμε τελευταίες τεχνολογίες και xρησιμοποιούμε μοντέρνο εξοπλισμό στη παραγωγική διαδικασία.

Ο ποιοτικός έλεγχος καθ'όλα τα στάδiα κατασκευής, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων. Tα προιόντα μας είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν το σήμα CE.

Τα ελαιοραβδιστικά καλύπτονται, από 2 έτη εγγύση καλής λειτουργίας.

agrotechnic_exhibition_agrotica
Έρευνα και εξέλιξη
agrotechnic_olive_harvester_design
agrotechnic_motor_transparency
Εξαγωγές σε όλο τον κόσμο
agrotechnic_packaging
Παραγωγή με υψηλές προδιαγραφές
agrotechnic_high_quality_production
TOP